Asociația Argos

Povestea noastră

Asociația Argos: cine suntem?

Asociația Argos își concentrează eforturile pe salvarea, ocrotirea și găsirea unei familii pentru animalele fără adăpost din România. Ideea din spatele conceptului Argos a fost inspirată de iubitorii de câini care ințeleg, empatizează și ocrotesc patrupedele de orice rasă sau vârstă.

Echipa noastră este alcătuită din iubitori de câini și alte animale abandonate care au nevoie de un adapost, dar și de o familie iubitoare. Povestea Argos a pornit din pură pasiune pentru viețuitoarele care nu cuvântă, dar care pot face parte din familia noastra.

Asociația Argos își propune să lupte împotriva percepției greșite care, în România, generează abuzuri și acte de violență asupra animalelor, prin campanii de conștientizare și educare. Argos desfășoară și investește in evenimente, cursuri și workshop-uri dedicate animalelor și iubitorilor de animale.

Totodată, Asociația Argos desfășoară în mod gratuit campanii de sterilizare și deparazitare pentru câini și alte animale fără adapost. Misiunea noastră este concentrată în mod constant pe salvarea și găsirea de familii iubitoare pentru fiecare animal.​

Prietenii Argos

​Fă cunoștință cu poveștile cățeilor Argos

Ei ne susțin!

Tu când ni te alături?

Ei ne susțin!

Tu când ni te alături?