Asociația Argos

Implică-te, donează!

Tu poți face diferența!

Acum e momentul să te implici! Asociația Argos iți dă ocazia să te implici în mod direct în salvarea și ocrotirea animalelor fără adăpost. Poți dona și te poți implica activ în viața patrupedelor care nu au avut șansa unei familii. Prin contribuția ta poți schimba viata unui câine sau a unui animal ce are nevoie de ajutorul tău.

Donează, salvează, contează!

Fiecare gest contează, donează și poți să contribui la viața și bunăstarea unui animal ce nu a avut șansa unei familii iubitoare care să aibă grija de el. Completează formularul Argos de donație și vei asigura animalelor din adăpost hrana și condiții decente de viață.

Implicare activă, secretul succesului

Implicarea ta poate face diferență în mod direct pentru animalele din Adăpostul Argos.
Poți deveni voluntar Argos și poți lucra împreună cu noi pentru a crea condiții și un mediu propice de viață pentru animalele din adăpostul nostru. Contactează-ne pentru mai multe informații și fii și tu parte din echipa Argos.

Donează 3,5% din impozitul pe profit

Date personale

Sau descarcă de aici formularul 230

1e1bec2886cbae35112b02a592d6917e-removebg-preview

Dacă dorești să depui personal formularul 230, trebuie doar să urmezi 3 pași:
1. Descarci și printezi
2. Completezi
3. Mergi la ANAF și depui personal

Găsești și instrucțiunile pentru a completa corect.

Ajută-ne să construim un adăpost!

Sponzorizează sau Donează 20% din impozitul pe profit

Orice companie românească poate să ajute Asociația Argos fără costuri suplimentare.

Poți ajuta astfel la educarea oamenilor privind comportamentul față de animale, campanii de sterilizare gratuite, construirea Adăpostului Argos, îngrijirea și găsirea de adoptatori potriviți, munca pe care o facem cu dedicare și compasiune.

Este atât de simplu sâ ajuți! Doar completează formularul de mai jos și de restul ne ocupăm noi. Furnizăm lunar rapoarte de activitate ca tu să fii permanent la curent cu modul în care gestionăm donațiile și veniturile redirecționate.

Poți face diferența cu orice formă de ajutor, cum ar fi produsee sau servicii.

Te rog să completaţi datele companiei pentru a genera un contract. Imediat ce va fi completat formularul, contractul va ajunge la noi în format PDF și dumneavoatră veţi primi o copie pe e-mail. Ulterior veţi fi contactat de noi pentru a stabili detaliile care privesc acest document.

Contract de sponsorizare

Sau descarcă de aici formularul 177

1e1bec2886cbae35112b02a592d6917e-removebg-preview

Dacă dorești să depui personal formularul 230, trebuie doar să urmezi 3 pași:
1. Descarci și printezi
2. Completezi
3. Mergi la ANAF și depui personal

Găsești și instrucțiunile pentru a completa corect.

Adăpostul Argos

Construim un adăpost, implică-te!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să găsești o familie pentru fiecare animal pe care-l întâlnești în drumul tău? Dacă ai ajuns pe pagina noastră suntem siguri că și tu ai visat, ca și noi, să poți salva cât mai multe animale, dar mereu te-ai lovit de întrebări precum:

- Daca îl iau acum de pe stradă, unde o să-l duc?
- Cât timp o să-l pot ține în casă pâna când ii voi găsi un stăpân?
- Cum se va împăca cu animalele pe care le am deja in grijă?
- Voi avea probleme cu vecinii?
- Îmi permit toate costurile pe care le implică salvarea unui animal de pe străzi?

251bde46e5760307d4c8dd10e4b340fa-removebg-preview

Sunt întrebări de care ne-am lovit și noi pâna să pornim proiectul Asociația Argos.

Am început prin a ne umple casele și curțile de suflete salvate cărora le-am oferit cum am știut noi mai bine… o a doua șansă. Dar apartamentele și curțile deveneau prea mici pentru că nu țineau pasul cu adopțiile…

Atunci ne-am gândit că ne va fi tare greu să găsim familii iubitoare pentru fiecare animăluț abandonat. Așa a luat naștere ideea unui adăpost, un loc in care animalele mai puțin norocoase să găsească aceeași iubire necondiționată pe care o oferă și ei la rândul lor, un loc în care să nu ducă lipsă de atențea și îngrijirea noastră corespunzătoare.

Pentru asta avem nevoie de ajutorul tău!

Putem răspunde împreuna la întrebările de mai sus

Te invităm să pui numele tău pe una din cărămizile acestui adăpost și împreună putem schimba soarta acestor animale abandonate.

Situația animalelor din România este una sumbră, iar nevoia de ajutor și sprijin este din ce în ce mai mare. In fiecare zi, mii de animale fără adăpost sunt abandonate sau batjocorite pe străzile țării noastre. Fie ca sunt câini sau pisici, acestea sunt condamnate la o viata de chin și suferința fără speranță.

Dar exista oameni care își dedica viața pentru a schimba aceasta situație și pentru a-i ajuta pe aceste necuvântătoare să aibă o viață mai bună. Asociația Argos este una dintre acestea, și își propune să ofere un strop de speranță pentru animalele fără adăpost.

Pornind de la ideea unei caravane mobile de sterilizare pentru a reduce numărul de animale fără adăpost și a preveni apariția unor noi patrupezi fără stăpân, asociația dorește să meargă mai departe. Construim un adăpost pentru câinii fără stăpân, pentru a oferi un cămin sigur si un mediu plăcut, în care aceștia să primească îngrijire medicală și socializare, iar dacă este posibil, să fie adoptați.

Dar Asociația Argos nu se oprește aici, ci își propune să dezvolte și o fabrică de mâncare vegană pentru câini și o locuință pentru caii bătrâni care și-au dedicat viata în slujba omului și acum își merită o bătrânețe liniștită.

Prin implicarea noastră, putem face o diferență în viața acestor animale. Adoptarea unui animal fără adăpost nu numai ca îi oferă acestuia o viață nouă și plină de dragoste, dar ajută și la reducerea numărului de animale fără adăpost și la prevenirea abandonului.

Haideți sa fim împreuna în această luptă pentru a-i ajuta pe cei fără voce și sa ne schimbăm lumea, pas cu pas!

Urmărește-ne și te vom ține la curent cu toate stadiile lucrărilor.

Ne dorim să oferim o casă provizorie pentru animalele abandonate. Adăpostul Argos este locul ideal în care oamenii își pot găsi, prin adopție, animalul de companie dorit.

Totodată, în cadrul Adăpostului Argos oferim posibilitatea adopției la distantă pentru oricine își dorește să susțină și să crească implicare un animăluț.
Practic, poți fi unul dintre susținătorii adăpostului Argos contribuind lunar pentru întreținerea animăluâțului tău. Susținătorii își pot vizita animaluțul, se pot juca, se pot plimba și pot petrece timp cu el in funcție de programul stabilit cu echipa adăpostului Argos.

Implică-te! Și tu poți face diferența!

Știai că sunt și alte moduri în care poți ajuta Asociația Argos să salveze animalele?

Adoptă la distanță

Te poți implica și poți fi donator la distanță pentru unul dintre animăluțele fără adăpost.
Completează formularul Argos și îi poți asigura unui patruped mesele zilnice și doza de fericire. În plus, dacă ești donator la distanță poți vizita și face cunoștință cu animăluțul de care ai avut grija in tot acest timp.

Donează chiar acum

Fiecare gest contează, donează și poți să contribui la viată și bunăstarea unui animal ce nu a avut șansa unei familii iubitoare care sa aibă grijă de el.
Completează formularul Argos de donație și vei asigura animalelor din adăpost hrana și condiții decente de viată. ​

Fii voluntar Argos

Implicarea ta poate face diferența în mod direct pentru animalele din Adăpostul Argos.
Poți deveni voluntar Argos și poți lucra impreună cu noi pentru a creea condiții și un mediu propice de viață pentru animalele din adăpostul nostru.
Contactează-ne pentru mai multe informații! Fii și tu parte din echipa Argos. ​