Asociația Argos

Cine suntem

Asociația ARGOS își concentrează eforturile pe salvarea, ocrotirea și găsirea unei familii pentru animalele fără adăpost din România. Ideea din spatele conceptului ARGOS a fost inspirată de dorința de a nu mai vedea animale pe stradă a unor iubitori de câini care înțeleg, empatizează și ocrotesc patrupedele de orice rasă sau vârstă.
Asociația ARGOS își propune să lupte împotriva percepției greșite asupra animalelor și al rolului acestora în societate, care, în România, generează abuzuri și acte de violență asupra lor, prin campanii de conștientizare și educare.
Totodată, Își propune să desfășoare în mod gratuit campanii de sterilizare și deparazitare pentru animale fără adăpost, să investească în evenimente, cursuri și workshop-uri dedicate atât acestora, cât și stăpânilor și în curând, să deschidă un adăpost pentru animale.
Misiunea noastră este concentrată în mod constant pe salvarea și găsirea de familii iubitoare pentru fiecare animal.